Thursday, November 13, 2008

MM vergeetachtig

Binnenkort zal JRMM gezamenlijk Lucky & Co in Rijssen bezoeken, het grote gebeuren zal plaatsvinden op 22 november van het lopende jaar. Natuurlijk werden er al vraagtekens geplaatst door menig JRMM-lid bij het horen van Lucky maar MM zou hoe dan ook samen met de Q-tiejs naar Lucky gaan. Geheel JRMM stemde uiteindelijk in om MM ook eens een plezier te doen.

De geschiedenis leert ons dat MR regelmatig nog weleens in Lucky kwam en dat MM Lucky verafschuwde. Het verbaasde ons dan ook allen zeer dat MM het initiatief nam tot een avondje Lucky om gezellig wat te drinken en gek te doen.

Naar nu blijkt wil MM niet meer weten dat hij de regisseur is van deze avond, op een hyves pagina van een voor ons onbekende dame, meldt hij dat hij de 22e november om de 1 of andere reden naar Lucky gaat. Nou MM , die reden ben jij, jij bent diegene die graag naar Lucky wil op 22 november. Jij bent de persoon die iedereen gecharterd heeft voor een reünie in het altijd gezellige Lucky. MM je bent gewoon een zielig irritant kansloos portret een supergafe jongen en we hopen ontzettend veel plezier met je te hebben op de 22ste november.

Kijk hier maar eens op:

http://mlubbers15.hyves.nl/#searchhyver=&publicgroups_default_1=1&show_reactions_1=6&__state__=5


1 comment:

Anonymous said...

nog steeds geen programma van deze fantastische avond ontvangen!